Over ons

Wij zijn Dennis Dukers en Brent van Rij. Samen zijn wij de trotse eigenaren van Dukers & van Rij.

Een aantal jaar geleden leerden wij elkaar kennen tijdens een feestje. Brent was net begonnen met draaien en Dennis had al een aardige ervaring opgebouwd in de wereld van muziek. Al snel begonnen we samen te draaien op verenigingsfeesten, zoals op de tennis. Dit breidde zich steeds verder uit en de agenda met boekingen werd steeds voller. De combinatie tussen onze twee draaistijlen en genres zorgde voor geslaagde feestavonden, waarbij we met onze uitgebreide muziekkeuze voor ieder wat wils konden draaien.

In 2017 besloten we zelf een feest te organiseren bij MIJN Torpedoloods in Hoek van Holland, genaamd All you can dance party en onder deze naam wilden we ook gaan draaien op particuliere feesten en andere besloten feesten.

We merkten dat er steeds meer vraag kwam naar dit soort feesten. Ook boekten mensen regelmatig één van de bands waarin Dennis zit in combinatie met Brent als dj.

Begin 2019 hebben we Dukers & van Rij opgericht om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor iedereen. Waarom niet alles op één plek aanbieden en het complete feest of evenement verzorgen voor onze klanten?

Bent u benieuwd naar onze diensten? Bekijk deze dan snel en misschien maakt Dukers & van Rij uw feest binnenkort compleet!