All you can dance party

Wanneer u naar een feestje gaat, hoort u natuurlijk graag uw favoriete muziek. Bij All you can dance party kunt u onbeperkt uw favoriete nummers bestellen en de dj’s Duukie en Brentnew zullen deze nummers uit de speakers knallen.

Geeft u een feestje en wilt u heel de avond de dansvloer vol hebben? Boek dan de dj’s Duukie en Brentnew met hun All you can dance party! Wij maken een besloten evenement aan voor uw feest op Facebook en u nodigt al uw gasten uit voor dit evenement. Voorafgaand aan het feest mogen uw gasten allerlei nummers aanvragen via het Facebookevenement en zoveel mogelijk van deze nummers zullen wij dan draaien op uw feest. De mensen zonder Facebook kunnen natuurlijk ook nummers aanvragen via ons e-mailadres.

De All you can dance party is uit te breiden met meerdere extra’s! Zo kunnen wij een gave licht- en lasershow verzorgen op uw feest en kunnen wij een fotograaf voor u regelen. We kunnen het feest dus zo groot en gek maken als u wilt.

Interesse in een All you can dance party op bijvoorbeeld uw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de contactpagina!

Ook is het mogelijk om de bovenstaande dj’s te boeken zonder All you can dance party en het aanvragen van nummers. Wij zullen dan draaien als dj duo onder de naam Dukers & van Rij.